Feb. 19, 2011

Har varit på tjörnbrons rastplats å lämnat en bukett med tulpaner (rosorna va slut) skrev även ett kort som ja satte fast runt blommorna, det är den vackraste platsen jag vet finns ingen finare plats enligt mig..
Saknar elin så hon va den rätta för mig fanns ingen som kunde matcha mig lika bra som hon gjorde, drömde att hon låg i dubbelsängen och sov och vi hade en spjälsäng i sovrummet där sov vårat/våra barn, vaknade dessvärre precis när jag skulle kolla ner i sängen för å se hur vårat barn mådde om de såg oroligt ut eller sov lugnt..
Tankarna bara flyger iväg en del av mig vill si en del så men jag är inte klar med det jag ska uträtta känns de som min tur har inte kommit har haft änglavakt ett bra tag vet inte men jag tror att jag har ett kall här i livet och jag tror att jag har hittat mitt kall att hjälpa andra människor men, känns konstigt ändå, för om ja inte kunde/fick hjälpa elin då måste väl ändå mitt uppdrag vara förstört? eller vara något annat som jag inte vet om ännu?
Eller finns det någon där ute som jag ska hjälpa? det är frågan men det får tiden utse om det är så som ja tror att ja finns för å hjälpa andra..
Om det finns en gud så måste ja säga att han är jävligt taskig, varför låta mig möta min tvillingsjäl å sen rycka henne ifrån mig? jag saknar henne hela tiden hon var den rätta för mig det vet jag!

RSS 2.0